benim kıymetli izleyenlerim
6 Ekim 2009 Salı
KIS HAZIRLIKLARI2
PATLICANLARIMI GUNESTE KURUTTUM
BEN BUTUN KONSERVELERIMI DUDUKLUDE YAGSIZ VE SOGANSIZ OLARAK PISIRIP KAYNAR HALDE IKEN KAVANOZLUYORUM BUNU YAPARKEN BIRAZ DIKKATLI OLMAK GEREKIYOR ELLERINIZ YANABILIR KAVANOZU BIR HAVLU ILE TUTABILIRSINIZ .DAHA ONCE KAVANOZLARI DUDUKLUDE KAYNATARAK YAPARDIM AMA BOYLESI SONRA DAHA KOLAYIMA GELDI VE TADINDA HICBIR DEGISIKLIK OLMUYOR.AYNI YAZ SEBZESI GIBI YENIYOR SOGANI BAYAGI KAVURUP SONRA DA KONSERVEYI ICINI DOKUP 5 DAKIKA KAYNATIYORUM DAHA FAZLA KAYNATMAYA GEREK YOK CUNKU FASULYELER ZATEN PISMIS OLUYOR
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hünerli insanın hali bi başka. Maaşallah kolay gelsin arkadaşım. Afiyet şeker olsun.
YanıtlaSil