BU GÜN ACUKA YAPTIM
2 YEMEK KAŞIĞI TEPELEME DOLUSU BİBER SALÇASI VE YİNE 2YEMEK KAŞIĞI DOLUSU DMATES SALÇASI ZEYTİNYAĞI İLE YAĞ ÇEKİNCEYE KADAR KAVRULUR
BUNU SALÇANIN KOKUSUNU GİDERMEK İÇİN YAPIYORUZ ZİRA SALÇA KOKUSU BENİ RAHATSIZ EDİYOR SİZİ RAHATSIZ ETMEZ İSE KAVURMAYABİLİRSİNİZ
15 16 DİŞ SARIMSAK HAVANDA İYİCE DÖVÜLÜR SALÇANIZ TUZLU İSE SAKIN SARIMSAĞA TUZ EKLEMEYİN
1 SU BARDAĞI PARÇALANMIŞ CEVİZ
1.5 SU BARDAĞI PARÇALANMIŞ EKMEK(ben ekmekleri yenmediği zaman ufak bir torba ile kaloriferin musluklarına takıyorum ertesi gün de parçalayıcıda parçalıyorum elimin altında hrzaman parçalanmış ekmekiçleri bulunur özellikle köfte yaparken çok pratik oluyor panelerde de kullanıyorum)
yağını çeken salçanın altı kapatılır bu malzemeler eklenerek bir güzel karıştırılır acı atmayı unutmayın ben karabibr de ekledim
SAKLAMAK İSTEDİĞİNİZ KABA ACUKANIZI ALIN ÜZERİNDE KALACAK KADAR ZEYTİNYAĞI EKLEYİP SABAH KAHVALTILARINDA KIZARMIŞ EKMEK İLE DENEYİN
Çok güzel fikir olarak..tadı daha da güzeldir eminim..
YanıtlaSilSevgiler..
GÜNAYDIN DEĞMESİNYAĞLIBOYA EVET TADIDA GERÇEN GÜZEL OLMUŞ YARISI YENDİ DİYEBİLİRİM
YanıtlaSil