benim kıymetli izleyenlerim

6 Ekim 2009 Salı

KIS HAZIRLIKLARI2

 


PATLICANLARIMI GUNESTE KURUTTUM

 
Posted by Picasa



BEN BUTUN KONSERVELERIMI DUDUKLUDE YAGSIZ VE SOGANSIZ OLARAK PISIRIP KAYNAR HALDE IKEN KAVANOZLUYORUM BUNU YAPARKEN BIRAZ DIKKATLI OLMAK GEREKIYOR ELLERINIZ YANABILIR KAVANOZU BIR HAVLU ILE TUTABILIRSINIZ .DAHA ONCE KAVANOZLARI DUDUKLUDE KAYNATARAK YAPARDIM AMA BOYLESI SONRA DAHA KOLAYIMA GELDI VE TADINDA HICBIR DEGISIKLIK OLMUYOR.AYNI YAZ SEBZESI GIBI YENIYOR SOGANI BAYAGI KAVURUP SONRA DA KONSERVEYI ICINI DOKUP 5 DAKIKA KAYNATIYORUM DAHA FAZLA KAYNATMAYA GEREK YOK CUNKU FASULYELER ZATEN PISMIS OLUYOR

1 yorum:

  1. Hünerli insanın hali bi başka. Maaşallah kolay gelsin arkadaşım. Afiyet şeker olsun.

    YanıtlaSil

bendencesitlemeler