benim kıymetli izleyenlerim

13 Ocak 2013 Pazar

ALA DERGİSİ BLOĞUNUZU TANITACAK




http://aladergi.com/2012/12/bloggers/

 Merhabalar
1 yıldır ala dergisi alıyorum ve sitelerine de üyeliğim var bloğum ile ilgilendiğim kadar (yani çok  az bir vakit harcıyorum ) girip şöyle bir kolaçan eder kim ne yazmış ne resimler yüklenmiş yeni haberler neler diye bir bakarım zamanım bol olsa baya bir arkadaş çevrem olacağına da inanırım .Ama gel gör ki vakit benim için o kadar çok çabuk geçiyor ki herşeye yetişmeye çalışıyorum tabi biraz gerilim olsa da .
Ne diyorduk ala dergisi 1 yılda baya bir yol kat etti.Bir yıl önceki dergilerle şimdikileri karşılaştırınca yazılar, röportajlar,kadın gelişimi adına bilgiler ve en çok ilgimi çeken yeni modeller ve tasarımcılar.Ben aldığım gün bütün yazılarını okuyup diğer günler de resimleri yani modelleri inceliyorum.
Kendi kıyafetlerimi tasarlamayı seviyorum.Dikiş dikmek aslında bir keyifken şu sıralar biraz külfet olsa da okadar çok aklımda yeni tasarımlar var ki .Daha şimdi kumaşlarım ile  cebelleşirken bir bloğa uğrayayım dedim bu haberi görünce müthiş sevindim beni izleyenlere haber vermek istedim .
Haydi bayanlar baylar bloğunuzda sizde duyurun link yukarıdaki adres başarılar

4 yorum:

  1. MERHABA:)BLOGUNUZU EPEYDİR GEZİYORUM ÇOK HOŞLUKLAR PAYLAŞMIŞSINIZ EMEKLERİNİZE SAĞLIK İSMEK SERGİSİNE KENDİ EMEK DİKİŞLERİNİZE BAYILDIM TAKİPTEYİM BENDE BEKLERİM

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldiniz beni izlemiş olmanıza şaşıdım desem bende sizi takipteyim sağlıcakla

    YanıtlaSil
  3. merhaba takipçin oldum bana da beklerim...

    YanıtlaSil

bendencesitlemeler